Thursday, August 21, 2008

ENJOY

21.8.2008..
AKU ESCAPE 2 CLASS..

1st bbi then eko..
nasib baik eko kwn ku tlg sign kn..tq jack*e.
nak jln dgn sorang kwn aku bdk uum..
1st tu tnggu bas kt k*r n tnggu sorang kwn lg...
lepas tu pg lah midvalley..
mkn2 n tgk wyg yg mmg aku tak kan faham smpi bila2...
klu aku jumpa pengarah movie tu aku tnya dia apasal lah buat wyg yg mmg tak best....
best lg zombie kg pisang wlupun ado....(mknanya film tmptn pun ok gk)
lepas tu jln2...then kwn ku yg 2 org kena plg plak..
tnggal lah kami ber-4....
mkn2 lagi d mc d....smbil crita2....gosip lah...
lepas pg ke kl central...antar kwn ku yg uum tu nak ke pudu...
b4 tu mkn2 lagi d kfc....
hehe......
lepas antar dia br lah kami plg...
dlm jam 7.45 pm kot br smpi kolej....
bygkan dr jam 8.15 pg..

sakit kaki ku....
tp difikir2 tak palah.....skali skala...'

peristiwa yg menarik 21.8.2008
-aku escape hmpr ketahuan ole lecture..
-kwn ku dh baik dah hp dia...yg sorang laptop dia dh ok..
-ada lah psngn tu couple hnya utk ambil gmbr sj...tp dh lebih2 syg plak....

happy birthday to GRACE n RELINA

ni pic2nya..

happy birthday

tnggu bas tnggu ketibaan org uum..sbr menanti...
mkn2...
bdk uum...nk tau nm carilah sendiri...

hehe...
kenyang tu...
br hbs tgk movie yg mmg tak best....

pg mc d lg...

hehe....
mc flurry...

tnggl kami je 4org...

ni kat kl central..dh nak antar bdk uum tu ke pudu..

tq...

AwAng AMIRul

1 comment:

Nurul Haziqah said...

wang krm slm sm c hazlami ah
semakin hensem bah dia
wakaka